Kaviar som smörgåspålägg eller topping på ägget är något som vi nordbor tycker om. I Marenor har vi lång tradition och en effektiv produktion att tillverkar kaviar i tub. Vi gör många olika sorters kaviar och i olika storlekar. Viktigt för oss är dock att vi röker rommen på traditionellt sätt med alspån för att få den äkta röksmaken. Med rätt hantering av råvarorna och blanding av ingredienser får vi fram olika recept och ett brett sortiment.
Genom att fiska med rätt fångstmetoder kan vi hjälpas åt att skapa ett hållbart fiske. Läs mer om MSC här
Genom användning av ingredienser och råvaror som är producerade på ekologisk grund med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan bidrar vi till att göra skillnad för djur, miljö och människa.
Läs mer om KRAV här.
Rommen till vår populära kaviar röks på traditionellt vis med alspån i vårt eget rökeri. En del av vår rom är KRAV-märkt och torskrommen är alltid MSC-certifierad. Den färdiga kaviaren tappas sedan i bisfenolfria tuber. Vi erbjuder ett brett kaviarsortiment och en mångfald av förpackningsmöjligheter. Vår produktion är effektiv och flexibel, med hög kapacitet.
Utöver kaviar i flera sorter erbjuder vi ett brett sortiment övriga pålägg och tillbehör. Vi producerar majonnäs, pastejer och ett flertal vegetariska och veganska alternativ. I vårt utbud finns kort sagt något för alla smaker.
Saknar du just den produkt du efterfrågar i vårt sortiment? Inga problem – vi tar fram den tillsammans med dig. Våra produktionsanläggningar är flexibla och vår tradition av att skräddarsy sjömatsprodukter är lång. Med egna produktutvecklare och moderna produktionskök står vi redo att ta oss an utmaningen.
Vi använder kakor/cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Kakor tillåter oss också att analysera användarbeteende för att ständigt förbättra webbplatsen åt dig. Läs mer här.