Marenor
sv-SEen-GB
Search
Search
sv-SEen-GB
Marenor

Vi söker teknik- och underhållschef

 

Marenor är helägt av den norska koncernen Insula AS, som äger ett 15-tal starka och traditionsrika sjömatsföretag i Norden. Det är därför vi säger "En bättre värld genom kärlek till sjömat", vilket speglar den kompetens och kraft som finns i Marenor och alla systerföretag inom Insula.

Insula AS omsätter ca 6,5 miljarder, varav ca 2,5 miljarder i Sverige.

Vi levererar våra smakrika produkter i Norden, övriga Europa och vidare ut i världen. Vårt produktsortiment förenar tradition och matglädje med moderna produktionsmetoder. Vi bearbetar och förpackar produkterna i egna fabriker och kan därför säkerställa full spårbarhet. Du hittar våra produkter i de flesta svenska matvarubutiker.

Vi har tre produktionsanläggningar på svenska västkusten. I Kungshamn är man specialiserad på Frysta färdigrätter och Caviar/Rom och har ca 120 anställda.

 

Teknik- och Underhållschef

Marenor i Kungshamn söker nu en Teknik- & Underhållschef som har goda erfarenheter av leda och utveckla samt skapa effektiv funktion.

 

Dina arbetsuppgifter

Teknik och Underhåll ansvarar för driftsäkerhet av anläggningarnas produktionsutrustning och mediasystem, vilket omfattar såväl mekaniskt som elektriskt underhåll. Du ansvarar för avdelningens uppsatta mål med fokus på tillgänglighet och strävar efter att skapa ett team som har fokus på ett effektivt underhåll. Du planerar, leder och fördelar arbetet, för att uppnå maximal prestanda i produktionsutrustningen.

Du har fullt personal- och budgetansvar för ditt ansvarsområde och du styr mot uppsatta mål och leder din personal i utvecklingen av både det strategiska och dagliga underhållsarbetet.

Det löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet i ditt ansvarsområde är en självklar del. Det är ett omväxlande arbete med stort ansvar i ett högt tempo och vi söker dig som kan möta dessa förväntningar.

Du är en viktig del av fabriksledningen och rapporterar till Platschefen.

 

Kvalifikationer

Vi söker Dig med teknisk utbildningsbakgrund och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har el-/automationserfarenhet samt erfarenhet ifrån en volymproducerande industri som process-, fordons- eller livsmedelsindustri. Du har gedigen ledarerfarenhet samt att skapa arbetsprocesser inom teknisk utveckling och underhåll. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet att bygga FU- från avvikelser, Lean och 5S. Du har även goda IT-kunskaper.

Som person är du positiv och drivande samt tydlig i din kommunikation. Du har en förmåga att vinna förtroende och skapar engagemang och delaktighet i förändringsprocesserna. Du är även strukturerad, van att göra prioriteringar utifrån uppsatta mål och har lätt för att strukturera upp verksamheten. Du är trygg och stabil som ledare med en förmåga att skapa en god stämning i gruppen.

 

Ansökan

Marenor samarbetar med PS Partner i denna rekrytering, ansök på www.pspartner.se. För ytterligare information vänligen kontakta Mats Törn på 0761-645969, mats.torn@pspartner.se.


Kategori: Default
Tagg: