Marenor
sv-SEen-GB
Search
Search
sv-SEen-GB
Marenor

Vi söker linjeansvarig till vår paneringslinje i Kungshamn

Marenor AB är en ledande sjömatsproducent på den nordiska marknaden. Trygghet, kunskap och omsorg är värden som vi värnar om. Dessa genomsyrar hela vår verksamhet, allt från det miljövänliga fisket, de smakrika produkterna till kundrelationer och samhällsansvar. Vi levererar våra produkter primärt i Norden men även till flera länder i Europa och vidare ut i världen.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som linjeansvarig kommer du i huvudsak att ställa i ordning hela produktionslinjen innan övrig personal kommer samt leda arbetet på paneringslinjen. Det kommer innebära en hel del tekniska utmaningar men även säkerhetsställning av att slutprodukten är av rätt kvalité. Arbetsuppgifterna är varierande där du kommer vara aktiv och drivande i ett högt tempo.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med provanställning.

Arbetstiderna är 2-skift.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett intresse för mat och det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin.

Du ser dig själv som strukturerad och noggrann och klarar av att jobba under stress. Vidare är du ansvarsfull, flexibel samt tekniskt kunnig.

Marenor AB är en tobaksfri arbetsplats, så nära havet man kan komma.

Lön enligt kollektivavtal.

 

För rent praktiska frågor om tjänsten kontakta Robin Axelsson eller Pernilla Sommer på telefonnummer 0523-79376.

Din ansökan vill vi att du skickar tillsammans med ditt CV , personligt brev och eventuella referenser till marie.friman@marenor.se eller Marenor AB, Box 23, 45621 Kungshamn.

Vi ser fram emot din ansökan, senast 15 aug.


Kategori: Default
Tagg: